Service Logistics Forum

24.05 Service logistiek en Refurbishment

Op woensdag 5 juni waren we te gast bij Katoen Natie in Kallo.

Ruben Coetsier deze middag onze gastheer vanuit Katoen Natie en tevens bestuurslid van SLF, heette ons van harte welkom.

Vervolgens nam Thibaut van den Berghe ons mee in het verhaal van after-market binnen Katoen Natie. Het bedrijf is privately owned, nog steeds in handen van een familie Huts met een eigen company bible en safety bible en is actief bezig met sustainability.

Route Circulair nam het stokje over en nam ons mee in de circulaire volwassenheid meting (CVM). Vanuit SLF heben 10 deelnemers deze enquête ingevuld. De resultaten van SLF versus een gemiddelde van Nederland wordt binnenkort op deze website gepresenteerd. De discussie ging over: Waar liggen kansen en uitdagingen in de transitie naar de circulaire economie?

Als introductie op de rondleiding was er een presentatie van Alfonso Faraone van Kitchen Aid over hun servicestrategie, de ontwikkelingen rondom service en de samenwerking met Katoen Natie sinds 2014. Er werd uitgebreid ingegaan op sustainability en hoe Kitchen Aid in samenwerking met Katoen Natie dit aanpakken.

Het tweede deel van de middag bestond uit een rondleiding van de Kitchen Aid Factory Service center en een rondleiding bij het e-fulfilment center van Intergamma.

De middag werd afgesloten met een gezellig aperitief!

7.jpg

Trots op onze

SLF Deelnemers